Галерия

Вила "Бяла Река"
Вила "Бяла Река" - двор
Вила "Бяла Река" - двор
Вила "Бяла Река" - двор
Вила "Бяла Река" - вътрешна механа
Вила "Бяла Река" - вътрешна механа
Спалня 1
Спалня 2
Спалня 3
Вила "Бяла Река" - зима
Вила "Бяла Река" - зима
р. Бяла река
Mемориален комплекс "Христо Ботев"
Екопътека "Бяла река"
Манастир “Рождество Богородично”
Манастир “Рождество Богородично”
Манастир “Рождество Богородично”